***       Водещите вечерни новини       на 26 май 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 26 май 
Коментари Харесай

Водещите новини! Радостин Василев заяви: „аз винаги говоря само истината“, а след това се оплете в обяснението как и защо е записвал


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 26 май   

 

„ За записа пуснат от Радостин Василев на конференцията му през днешния ден. Репортерът в мен незабавно хвана няколко фактологични несъответствия в думите му “. Това написа Васил Иванов в профила си във " Facebook ".

„ Той съобщи, че онлайн съвещанието на управлението на Политическа партия е почнало към 10 ч. вечерта и е приключило в 3 ч. през нощта. По думите му към 12.30 през нощта (по средата на заседанието) решил да си легне и тогава пуснал да се записва, с цел да може на сутринта да чуе какво е станало, какво се е говорило и какво се е решило по-късно. Та в случай че е пуснал да записва от 12.30 през нощта, за какво тогава разполага и през днешния ден пусна запис на цялото съвещание (5 часа), което е почнало в 10 ч. вечерта - два часа и половина преди 12.30 през нощта, когато решил да си легне и пуснал да записва затова...!? “

„ От тук следва въпроса каква в действителност е същинската причина Радостин Василев да запише цялото съвещание. И дали сподели истината на конференцията през днешния ден, че направил записа тъй като решил да си легне към 12.30 през нощта и по този начин да чуе на сутринта какво са говорили до момента в който е спал. Повтори го няколко пъти на конференцията, която всеки може да види в интернет. На нея апропо най-малко три пъти съобщи: " Аз постоянно приказвам единствено истината ".

***

„ Наблюдаваме по какъв начин през днешния ден имаме съгласуваност на проруските сили в България, в това число " Възраждане " тази заран, а след конференцията и Българска социалистическа партия “.

„ Трябва ни постоянно държавно управление, което да реформира службите и да вкара България в Шенген. Това е основната причина за днешната офанзива “.

***

Депутатите одобриха дефинитивно да има механизъм за надзор върху основния прокурор. Това стана по време на съвещанието на Народното събрание, на което се гледат на второ четене измененията в Наказателно-процесуален кодекс.

Часове откакто парламентарната Правна комисия одобри измененията на второ четене, ненадейно те бяха вкарани и в пленарна зала. Това не се хареса на огромна част от депутатите.

***

Измениха мярката за неотклонение на Димитър Желязков - Митьо Очите от „ домакински арест “ в „ парична гаранция “ в размер на 20 000 лева Апелативният съд в София удостовери определението на Софийски градски съд от 11.04.2023 година

Апелативните магистрати отхвърлят митинга на прокуратурата, която упорства лицето да остане с мярка „ домакински арест “, както и жалбата на подсъдимия, който упорства за понижаване размера на паричната гаранция.

***

***

„ … Дотогава хиляди консуматори бяха напуснали платформата, разяснява BBC. Фоад Дабири е отговарял за бранша за напредък и в профила си написа, че до момента в който е бил част от компанията е претърпял " две разнообразни столетия " - преди и откакто Туитър е платен от Илън Мъск “.

***

Президентът на Сърбия Александър Вучич е подписал разпореждане за повишение на бойната подготвеност на частите на армията на Сърбия на най-високо равнище и им е наредил незабавно да тръгнат в посока административната линия с Косово, оповестява в. " Вечерне новости ".

***

Гръцкият евродепутат Ева Каили, известна от корупционния скандал „ Катаргейт “, ще се върне в Европейския парламент другата седмица и ще продължи да извършва отговорностите си, съобщи юристът на Кайли Михалис Димитракопулос пред телевизия „ СКАЙ “.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР